Raadpop, de nieuwste telg in de festivalwereld

Op vrijdag en zaterdag 24 en 25 juli 2015 is het Raadhuisplein the place to be voor iedereen die wil genieten van het mooiste wat er is: muziek, muziek en nog eens muziek! Zowel Nederweerter bands als landelijk bekende groepen zullen het RaadPoppodium bevolken. Welke landelijke bands op 24 en 25 juli de oren strelen….daar heeft de organisatie ijzers voor in het vuur liggen. De bekendmaking volgt op 26 maart 2015.

3fm-luisteraars zullen ruim aan hun trekken komen. De liefhebbers van het lokale bandgeweld ook. Voor iedereen is er plek, voor iedereen een podium. Jong en oud. Ervaren bekend talent. Aanstormend lokaal talent.

RaadPop is een initiatief van Rolf Verheijen en Paul van der Sande uit Nederweert. Zoals altijd ontstaan aan de bar de beste ideeën, zo ook voor RaadPop. “Gewoon, omdat Nederweert een festival zoals dit verdient”, is de mening van beiden. Achter de organisatieschermen zoemt het flink. Samen met de initiators is een batterij aan vrijwilligers aan de slag om het festival voor te bereiden.

RaadPop weet zich gesteund door de gemeente Nederweert en een Commissie van Aanbeveling. Bovendien wordt de organisatie van raad en daad voorzien door ervaren krachten uit de lokale poppodia Bospop Weert en Moulin Blues Ospel. Het festival gaat hand in hand met het Nederweerter Muziekcollectief voor lokale bands.

Met al deze wijsheid en ervaring op de achterhoede is het zeker… RaadPop is hét nieuwe gratis festival dat je niet mag missen!

 

Steunt u ons? Help je mee?
Steun dit nieuwe festival en maak gebruik van leuke bedrijfspromotiemogelijkheden.
Of word vrijwilliger en maak deel uit van het festival