Eerste editie Raadproms groot succes

Na een paar tropische dagen was het goed vertoeven op het Raadhuisplein dat in het teken stond van de eerste editie van Raadproms. Harmonie Sint Joseph onder leiding van Fer Koolen en de slagwerkgroep onder leiding van Patrick Vlassak brachten op deze zwoele zomeravond een wervelend programma met veel talent van eigen bodem. Het was even geen Pokémon’s vangen op het Raadhuisplein maar genieten van de muzikale klanken van dit gratis toegankelijk concert dat in goede samenwerking met Raadpop tot stand was gekomen.

Na de opening door wethouder Geraats heerste een heerlijke ambiance op het plein. Zwoel warm weer, sommige met een eigen stoel, een drankje, een praatje en natuurlijk prachtige muziek van de Nederweerter Harmonie. RaadProms is de opmaat voor het festival Raadpop dat morgen en overmorgen plaatsvindt. Het lijkt erop dat de weergoden dit jaar beter gezind zijn. Na het Promsconcert was het de beurt aan de MLC-band die de sterren van de hemel speelden.

Rolf Verheijen is als één van de initiatiefnemers trots dat hij dit samen met de harmonie en uiteraard alle vrijwilligers heeft kunnen neerzetten voor de inwoners van Nederweert. Ook Giel Bruijnaers, voorzitter van Harmonie St. Joseph Nederweert, vindt het fantastisch dat er zoveel animo is om naar dit enthousiaste muziekgezelschap te komen kijken. Het programma voor vandaag en morgen: