Henk Cuijpers over Raadpop

Beste muziekliefhebbers en andere belangstellenden,

Nu het volledige programma van de 1e editie van RaadPop Nederweert bekend is en er een breed assortiment aan bands met verschillende muziekstijlen zal gaan optreden wil ik dit festival nu al van harte bij jullie aanbevelen. Een compliment aan de organisatie hoe men in korte tijd dit heeft opgezet, maar ook deze line up heeft kunnen verkrijgen voor dit gratis festival.
Twee dagen lekkere muziek op 24 en 25 juli voor het gemeentehuis op het Raadhuisplein dit is iets waar Nederweert trots op mag zijn.
Zelf ben ik een enorme muziekfan en het is mooi dat we zo een evenement in onze dorp kunnen organiseren. Ik zal zeker gaan kijken deze twee dagen naar de verschillende bands, maar natuurlijk ook om de sfeer te proeven .
Zonder vrijwilligers kan een dergelijk evenement natuurlijk niet georganiseerd worden. Ik hoop dat er genoeg mensen zijn die een bijdrage willen leveren aan RaadPop, zodat het een geweldige happening zal gaan worden voor Nederweert!
Als we samen zorgen dat deze 1e editie gaat slagen, dan zal RaadPop een jaarlijks evenement worden waar we in de toekomst nog veel plezier van gaan beleven.

Tot 24 en 25 juli,

Henk Cuijpers