Programma RaadPop 2018 is compleet

Afgelopen zaterdag was de finale van de Battle of the Bands in eetcafe de Kleine Winst. Ondanks de hoge temeraturen was het weer ouderwets druk.

Boondog
Na 4 fantastische optredens was het rond 01:00u tijd voor de prijsuitreiking. Onder luid applaus werd Boondog uitgeroepen tot winnaar. Met de 1e plaats hebben ze naast een mooie geldprijs en studiotijd een plaats verdient op RaadPop en wel als opener op 6 juli.

Loxly Lane
Voorzitter Rolf Verheijen had nog een verrassing in petto voor de nummer 2 Loxly Lane. Doordat er op zaterdag nog een plaatsje vrij was mogen zij de zaterdagavond openen om 18:00uur. Enthousiast werden de prijzen in ontvangst genomen.

Nummer 3 werd Tribute to Creativity en deze werden getrakteerd op een optreden tijdens het middagprogramma op zaterdag van Raadpop verzorgt door het muziekcollectief Nederweert live. Nummer 4 werd Rebels Without a Clue.

Compleet programma RaadPop 2018
Trots op deze mooie line up” waren de woorden van voorzitter Rolf Verheijen. “De combinatie met Raadproms op donderdag zorgt weer voor een mooi festival waar de inwoners van Nederweert heerlijk van kunnen genieten. Laten we hopen dat de weergoden RaadPop dit jaar gunstig gezind zijn“.

Hou de site www.raadpop.nlen Facebookgoed in de gaten voor de juiste tijden. “Tot 5 , 6 en 7 juli. We gaan er samen een feest van maken“.​