tweede editie Raadproms

Evenals vorig hebben Harmonie St Joseph Nederweert en Stichting Raadpop de handen weer ineen geslagen. Na het succes van vorig jaar zal op 20 juli, de donderdagavond voor Raadpop, het podium weer bestegen worden door de leden van de harmonie.

Lakeside Music Night gemist?
Maar ook dit jaar komen ze niet alleen. Zangers en zangeressen, solisten en overige artiesten die ook acte de présence hebben gegeven tijdens het zeer succesvol verlopen Lakeside Music Night in april zullen deze avond te horen zijn. Maar als je er wel geweest bent, is het natuurlijk heerlijk om de sfeer weer te proeven en te genieten van het muzikale talent dat Nederweert rijk is.

Samenwerking
‘”Onze doelstelling is om een gevarieerd programma te brengen over deze 3 dagen” , aldus Rolf Verheijen, voorzitter van stichting Raadpop. “We zijn met een afvaardiging van het bestuur bij de Lakeside Music Night geweest en het heeft ons verbaasd hoe prachtig blaasmuziek in combinatie met popnummers kan klinken. Wij vinden het dan ook prachtig om weer een samenwerking aan te kunnen gaan dit jaar.”

Jos Willekens, voorzitter van Harmonie St. Joseph Nederweert kan de goede samenwerking dan ook onderstrepen: “De drijfveer van Raadpop om wat voor de gehele Nederweerter bevolking te organiseren waarderen we zeer. We zijn dan ook blij dat zij ook dit jaar weer hun podium ter beschikking stellen voor ons.
Samen vervolgen ze: “hopelijk weten de mensen van Nederweert het Raadhuisplein weer te vinden op 20, 21 en 22 juli. Wij hebben in ieder geval ons best gedaan om een verrassend en spetterend concert van te maken!”

RaadProms zal plaatsvinden op 20 juli vanaf 20:00 uur op het Raadhuisplein voor het gemeentehuis van Nederweert. Entree is gratis. Na afloop zal de band FART nog voor de muzikale omlijsting zorgen bij de afterparty.