Uncle Harry op RaadPop 2018

De driekoppige Stonerbluesband Uncle Harry uit Nederweert staat dit jaar op het podium van RaadPop 2018 in Nederweert.  De organisatie van het gratis zomerfestival is verheugd met de komst van de band die dit jaar ook op de ‘Sena Performers stage’ op het bevrijdingsfestival te Roermond staat.

Uncle Harry
Uncle Harry is een 3-koppige psychedelische stoner bluesband uit Limburg. Deze mannen zorgen dat psychedelica wordt versterkt door een heavy sound. Het is een heftige versie van Deep Purple of een moderne Kyuss. Deze band geeft het bewijs dat je met 3 man genoeg in huis hebt om de hele zaal op stelten te zetten. Met een scheurende Hammond, een grommende gitaar en stuwende drums laat Uncle Harry zien dat ze stevige en harde muziek maken waarbij je hoort te zweten. De energie spat van het podium af en dat is te merken in de zaal! Het is een in-your-face rock & roll show die alle kanten op gaat. Verwacht veel riffs die elkaar afwisselen met solo’s.

April 2017 presenteerde ze hun eerste album ‘Radio Roadtown’. Nu laten ze mensen kennis maken met de bombastische set die ze neer zetten. Ze proberen Nederland te veroveren met hun muziek, maar landen als Duitsland, België en Schotland zijn tussentijds ook op hun pad gekomen. Ze hebben afgelopen december in de finale van de bekende popwedstrijd ‘Nu Of Nooit’ gestaan en willen nu alleen nog maar meer!

Meer info vind je op www.uncleharryband.com.

httpss://www.youtube.com/watch?v=-HO_EYGtsfA